Меню Закрити

Новий конкурс індивідуальних доплат та стипендій в межах проекту “До вершин з ROSHEN”

До уваги викладацького складу та студентів ІХХТ – в межах проекту “До вершин з ROSHEN” починаються нові конкурси доплат та стипендій для викладачів та студентів!

Звертаємо вашу увагу, що Положення про Конкурс було доопрацьовано та оновлено! Для подачі документів ознайомтесь уважно з оновленим Положенням, порядком подачі документів та використовуйте оновлені шаблони додатків, що подані нижче у цьому дописі.

Прийом документів розпочинається з 31 липня 2020 року і триватиме до 20 серпня 2020 року.

Конкурс для отримання викладачами індивідуальних доплат в межах проекту “До вершин з ROSHEN” (накази та оновлене положення)

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Завантажити у *.PDF [1.53 MB]

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Завантажити у *.PDF [357.12 KB]

Інформація на сайті Львівської політехніки: https://lpnu.ua/news/2020/startuye-novyy-konkurs-na-otrymannya-zaohochen-dlya-vykladachiv-ihht-u-mezhah-proyektu-do

Конкурс для отримання студентами індивідуальних стипендій в межах проекту “До вершин з ROSHEN” (накази та оновлене положення)

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Завантажити у *.PDF [1.21 MB]

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Завантажити у *.PDF [376.52 KB]

Інформація на сайті Львівської політехніки: https://lpnu.ua/news/2020/startuye-novyy-konkurs-na-zdobuttya-indyvidualnyh-stypendiy-dlya-studentiv-ihht-u-mezhah

Шаблони додатків для завантаження:

Для викладачів:

Для студентів:

Порядок подачі документів для участі у конкурсі:

До 20 серпня 2020 року для участі у Конкурсі слід надіслати на електронну пошту ixxt.dept@lpnu.ua наступний пакет документів:

  1. Додаток 1а, у форматі XLS, заповнений. Цей додаток сканувати і роздруковувати не потрібно – потрібно заповнити лише необхідну інформацію на Листі 1! Студентам в Додатку 1а слід заповнити дані академічної успішності у вигляді показника семестрового рейтингу за минулий семестр (дані по ІХХТ наведено на сайті: http://icct.org.ua/2020/07/07/stypendial-nyy-reytynh-za-rezul-tatamy-vesnianoi-sesii-2019-2020-n-r – слід брати показник “Семестрового рейтингу”, не плутати із “Рейтингом успішності”, що включає наукові та громадські здобутки!).
  2. Додаток 1б, у форматі PDF, заповнений, підписаний (підписати претенденту і завідувачу профільної кафедри) та відсканований. Студентам, що не мають наукових здобутків, проте хочуть прийняти учать у конкурсі – надсилати Додаток 1б необов’язково!
  3. Додаток 2 (тільки для викладачів), у форматі PDF, заповнений, підписаний (підписати претенденту і завідувачу профільної кафедри) та відсканований.
  4. Необхідно назвати файли іменами по зразку “ВашеПрізвище_кафедра_(або №групи для студентів)_додаток1а”, “ВашеПрізвище_кафедра_(або №групи для студентів)_додаток1б” тощо.
  5. Додатково створити папки по зразку “ВашеПрізвище_наука” та “ВашеПрізвище_освіта” (тільки для викладачів), завантажити у папку файли-підтвердження даних у форматі PDF з додатків 1а, 1б, 2. Заархівувати папки у однойменні архіви формату .RAR або .ZIP.
  6. Надіслати файли (Додаток 1а, Додаток 1б, Додаток 2 (для викладачів) та супутні архіви із підтверджуючими документами) на електронну пошту ixxt.dept@lpnu.ua не пізніше 20 серпня 2020 року з поміткою “На конкурс “До вершин з Рошен – ВашеПрізвище – викладач (або студент)”.

Контактна особа:
секретар комісії для проведення Конкурсу:
професор Дзіняк Богдан Остапович
9 корпус Львівської політехніки, пл. Святого Юра, 9/121
тел. 032 258 23 10
e-mail: ixxt.dept@lpnu.ua