Меню Закрити

Інформація для студентів 1-го та 5-го курсів, що претендують на поселення в гуртожиток (оновлено 29.08.2023 р.)

До уваги абітурієнтів та студентів Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки, які мають потребу у поселенні до гуртожитків Львівської політехніки!

Інформація оновлюватиметься по мірі надходження нових розпоряджень, наказів тощо. Слідкуйте за оновленнями! Оновлення підсвічені оранжевим кольором.

Студентам ІХХТ, які мають потребу у поселенні до гуртожитків Львівської політехніки, необхідно написати заяву в Дирекції ІХХТ під час подачі оригіналів документів по наведеному зразку або надіслати скан-копію:

1 курс бакалаврату – до 10 серпня 2023 року

1 курс магістратури – до 21 серпня 2023 року

заступнику директора з науково-педагогічної роботи Іващуку Олександру Сергійовичу на електронну пошту oleksandr.s.ivashchuk@lpnu.ua з поміткою в темі листа “Заява на поселення 2023 – Прізвище”.

Якщо ви надсилаєте скан-копію – особисто паперовий варіант заяви подавати не потрібно.

Обов’язково вказуйте у заяві власні прізвище, ім’я та по-батькові, напрям, на який ви поступили, курс (для магістрів), наявність пільг згідно чинного законодавства, контактний телефон та адресу поточного проживання. До заяви долучайте скан-копії документів, що підтверджують пільги.

Зразок заяви:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Завантажити у *.PDF [77.56 KB]

Далі студенти 1-го курсу бакалаврату та магістратури Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки, які подали заяву на поселення в гуртожиток повинні слідкувати за появою та оновленням списків поселення на сайті ІХХТ або на сторінці у Facebook починаючи з 21 серпня 2023 року.

Поселення пільгових категорій відбувається з 21 серпня 2023 рокунепільгових – починаючи з 28 серпня 2023 року.

Студмістечко рекомендує пільговим категоріям поселитись у період 21.08.2023 – 25.08.2023 рр., непільговим – 28.08.2023 – 31.08.2023 рр. В загальному поселення триватиме до 08.09.2023 р.

Зверніть увагу – Студмістечко просить поселитись до 04.09.23! 05.09.23 списки аннулюють – це робиться для відсіювання непотребуючих місць для проживання.

УВАГА! Тільки після знаходження власного прізвища та номеру гуртожитку/кімнати у списку поселення абітурієнт може приступати до процедури поселення.

Після підтвердження наявності виділеного для студента 1-го курсу місця в гуртожитку, студент може приступати до процедури поселення в адміністрації Студмістечка Львівської політехніки (гуртожиток 7, вул. Лукаша 1).

Корисні лінки:

Вартість проживання в гуртожитках Львівської політехніки: https://lpnu.ua/studentske-mistechko/poselennia-v-hurtozhytky/vartist-prozhyvannia

Правила внутрішнього розпорядку в гуртожитках Львівської політехніки: https://lpnu.ua/studentske-mistechko/prozhyvannia-v-hurtozhytkakh/pravyla-vnutrishnoho-rozporiadku

Кілька відповідей на найпоширеніші запитання щодо поселення:

  1. Подивитись на умови проживання до поселення в гуртожиток неможливо.
  2. Обрати кімнату для проживання неможливо.
  3. Згідно положення спочатку місця виділяються пільговикам, потім 1 та 5 курсам, далі всім, хто написав заяву на поселення.
  4. Якщо ви приїдете “без виділеного місця”, думаючи “можливо щось знайдеться”, тому що “були квитки на цю дату” – вибачте, але вам доведеться чекати поки для вас не буде виділено місця згідно розподілу. Будь ласка, не створюйте незручностей Дирекції ІХХТ та працівникам Студмістечка Львівської політехніки.
  5. Кімнати є 2-місні, 3-місні та 4-місні – в залежності від гуртожитку. Система проживання – блоки з 2 кімнат, в блоці душ та санвузол. Загальні кухні розміщені на кожному поверсі гуртожитку.
  6. Опорні гуртожитки ІХХТ – №3 та №4 (див. Гуртожитки), проте за наявних місць студент може бути скерований на поселення у інші гуртожитки Львівської політехніки.
  7. 1 курс по можливості поселяють разом.
  8. Вартість проживання в гуртожитках Львівської політехніки: https://lpnu.ua/studentske-mistechko/poselennia-v-hurtozhytky/vartist-prozhyvannia
  9. Місць в гуртожитках вистачить всім бажаючим. Просто інколи слід почекати виділення місця.
  10. Найголовніше – з ким буде жити студент, а не у якій кімнаті.
  11. Не поспішайте робити ремонт – можливо ваші діти захочуть переїхати з цієї кімнати після сесії взимку, коли виселиться 6 курс. Або не зійдуться характерами з сусідами по кімнаті.

Також уточнити наявність виділеного місця в гуртожитку можна зателефонувавши за номером (032) 258 27 13 (Іващук Олександр Сергійович). Пільговикам можна телефонувати починаючи з 21 серпня 2023 року, абітурієнтам та студентам без пільг – починаючи з 25 серпня 2023 року.

Якщо ви навчаєтесь в ІХХТ, не є студентом 1 чи 5 курсів, але маєте потребу у поселенні – надсилайте заяву згідно описаного вище порядку – ви будете поселені після розподілу пільговиків, 1 та 5 курсів навчання.

Якщо ви не пройшли процедуру перепоселення, проте хочете мешкати за старим місцем проживання в гуртожитку- вам слід звернутись у Студмістечко із заявою із підписом коменданта вашого гуртожитку “Місце збережене”.