Меню Закрити

Відбувся ІІ тур предметної олімпіади «Майбутнє з Політехнікою» для учнів 10-11 класів за напрямом «Хімія»

11 березня 2023 року у Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся ІІ тур предметної олімпіади «Майбутнє з Політехнікою» для учнів 10-11 класів за напрямом «Хімія».

До участі у II турі було запрошено 34 найкращих із 154 учасників. Конкурс відбувся наживо у Студентській бібліотеці Львівської політехніки.

Після написання конкурсної роботи для всіх учасників було організовано екскурсію Інститутом хімії та хімічних технологій, де юні хіміки мали змогу ознайомитись із історією закладу, оснащенням навчальних лабораторій, напрямками навчання.

Після екскурсії відбулось урочисте вручення дипломів та цінних подарунків переможцям та учасникам олімпіади. Загальний рейтинг учасників ІІ туру олімпіади «Майбутнє з Політехнікою» для учнів 10-11 класів за напрямом «Хімія»:

 ПрізвищеІм’яОцінка/100
1КручкевичАня86
2ПетрикМарта83
3БабійОлександр79
4ЦуракОлена75
5ЛозинськаВікторія73
6ІваникРоман69
7ОстапенкоОльга68
8МолдавчукАндрій66
9ГриньЮлій-Костянтин64
10ГрицишинАнастасія62
11МельникВолодимир60
12СотурчакОлег57
13БондарчукСофія52
14ЛисенкоГанна47
15БогачГліб45
16ПоливкоЄлизавета18

Вітаємо переможців і бажаємо подальших освітніх та наукових здобутків! Відмітимо, що всі переможці – з наукового ліцею ім. Богдана Лепкого (м. Дрогобич).

Дякуємо всім учасникам олімпіади і запрошуємо до нас на навчання!

Окрему подяку висловлюємо вчителям, які здійснюють підготовку юних хіміків і викладачам Інституту хімії та хімічних технологій, які взяли активну участь у проведенні олімпіади: Павлу Шаповалу, Ліліанні Олійник, Зоряні Комаренській (кафедра ФАЗХ) та Роксолані Буклів (кафедра ХТНР).

Якщо ви не стали переможцем конкурсу – будь ласка, не засмучуйтесь! Визначте Інститут хімії та хімічних технологій Львівської політехніки першим пріоритетом при вступі до ВНЗ – і ми зробимо все можливе, щоб ви стали чудовим фахівцем-хіміком!

Сертифікати та пам’ятні подарунки для учасників ІІ туру, що не змогли особисто взяти участь у конкурсі знаходяться в Дирекції Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки (м. Львів, пл. Святого Юра 9, 9-ий навчальний корпус Львівської політехніки, каб. 121) – учасники можуть забрати їх будь-коли у робочий час.

Електронні сертифікати буде розіслано всім учасникам на електронні скриньки.