Меню Закрити

Світлої пам’яті Євгена Михайловича Семенишина

Колектив Національного університету «Львівська політехніка» висловлює щирі співчуття рідним, друзям, колегам та знайомим із приводу смерті багаторічного співробітника кафедри хімічної інженерії Інституту хімії та хімічних технологій, д.т.н., професора Євгена Михайловича Семенишина.

Народився Євген Михайлович 1929 року в селі Цебрів Тернопільської області.

Наукова діяльність – важлива віха життя Євгена Семенишина. Він був керівником важливих для народного господарства тем. Окрім цього, пан Семенишин розробляв методи очистки озокериту від домішок, студіював низку інших важливих тем. 1983-го захистив докторську дисертацію на тему «Кінетика екстрагування твердої фази з пористих структур», а за рік отримав ступінь доктора технічних наук.

 Під його керівництвом захищено 16 кандидатських дисертацій.

Євген Михайлович залишиться в пам’яті тих, хто мав щастя знати його, не лише як непересічний науковець та мудрий педагог і наставник, а також як справедливий і мудрий керівник, людина високих моральних якостей і відданий патріот Львівської політехніки.

Смерть Євгена Михайловича – непоправна втрата для всіх нас. Він пішов від нас, залишивши по собі добру пам’ять та гідні справи. Своє життя Євген Михайлович прожив чесно й гідно. Завжди був прикладом справедливої та хорошої людини, добрим фахівцем своєї справи, відданим роботі й колективу.

Царство небесне і вічная пам’ять!

Сумуємо, пам’ятаємо… Панахида відбудеться у 13-му гуртожитку НУ ‘Львівська політехніка’ 21 грудня 2021 року о 19 год.00 хв.