Меню Закрити

Інформація для студентів 1-го та 5-го курсів, що претендують на поселення в гуртожиток (оновлено 16.08.2021 р.)

До уваги абітурієнтів та студентів Інституту хімії та хімічних технологій, які мають потребу у поселенні до гуртожитків Львівської політехніки!

Оновлено 06.08.2021 р. – додано наказ про поселення та змінено дати проведення поселення відповідно до наказу

Оновлено 12.08.2021 р. – додано інформацію про графік роботи Студмістечка

Оновлено 16.08.2021 р. – додано алгоритм поселення від Студмістечка Львівської політехніки

Обов’язково ознайомтесь із Положення про поселення в гуртожитки

Студентам ІХХТ, які мають потребу у поселенні до гуртожитків Львівської політехніки, необхідно написати заяву по зразку та надіслати скан-копію до 11 серпня 2021 року заступнику декана магістратури з організаційної та виховної роботи Іващуку Олександру Сергійовичу на електронну пошту oleksandr.s.ivashchuk@lpnu.ua з поміткою в темі листа “Заява на поселення – Прізвище”.

Особисто паперовий варіант заяви подавати не потрібно.

Обов’язково вказуйте у заяві власні прізвище, ім’я та по-батькові, напрям, на який ви поступили, курс (для магістрів), наявність пільг (дивіться у Положенні про поселення в гуртожитки), контактний телефон та адресу поточного проживання.

Зразок заяви:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Завантажити у *.PDF [111.18 KB]

Далі студенти 1-го курсу бакалаврату та магістратури Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки, які подали заяву на поселення в гуртожиток повинні слідкувати за появою та оновленням списків поселення на сайті ІХХТ або на сторінці у Facebook починаючи орієнтовно з 12 серпня 2021 року.

УВАГА! Тільки після знаходження власного прізвища та номеру гуртожитку/кімнати у списку поселення абітурієнт може приступати до процедури поселення.

Після підтвердження наявності виділеного для студента 1-го курсу місця в гуртожитку, студент може приступати до процедури поселення в адміністрації Студмістечка Львівської політехніки (гуртожиток 7, вул. Лукаша 1).

Зверніть увагу – студент повинен поселитись за виділеним у гуртожитку місцем до 6 вересня 2021 року – інакше виділене місце переходить іншим потребуючим поселення.

Студент на процедурі поселення при собі повинен мати:

  • оригінал паспорта громадянина України або ID-карти та довідки про зняття з реєстрації місця проживання (Додаток №16) (із знятим місцем реєстрації за попереднім місцем проживання). Важливо – хлопцям не рекомендується заздалегідь зніматись із місця реєстрації оскільки вони повинні в 7-денний строк стати на військовий облік за новим місцем прописки! (див. Порядок постановки на військовий облік студентів 1-го курсу)
  • копію паспорта (ст.1,2,11,12) або ID-карти та Додатку №16 (у 2-х примірниках)
  • довідку про медичний огляд (пройти медичний огляд можна також у студентській поліклініці в гуртожитку 1, вул. Бой-Желенського 14)
  • довідка про зарахування до університету (видається у деканаті ІХХТ, пл. Св. Юра 9/121, дівчатам – 1, хлопцям – 3 примірники)
  • оплатити проживання в гуртожитку за півроку (орієнтовно 500 грн./місяць, уточнені тарифи будуть опубліковані на сайті, слідкуйте за оновленнями)
  • фотографію 3х4 – 2 шт.
  • конверт із домашньою адресою
  • для отримання пільги необхідно подати підтверджуючі документи (список пільгових категорій див. у Положенні про поселення, перелік документів у файлі за посиланням)
  • хлопцям необхідно стати на військовий облік у військово-обліковому відділі Національного університету «Львівська політехніка» (вул. Князя Романа, 5, каб.117) та отримати відповідний талон

Інформація про гуртожитки Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки

Кілька відповідей на найпоширеніші запитання щодо поселення:

  1. Подивитись на умови проживання до поселення в гуртожиток неможливо.
  2. Обрати кімнату для проживання неможливо.
  3. Згідно положення спочатку місця виділяються пільговикам, потім 1 та 5 курсам, далі всім, хто написав заяву на поселення.
  4. Якщо ви приїдете “без виділеного місця”, думаючи “можливо щось знайдеться”, тому що “були квитки на цю дату” – вибачте, але вам доведеться чекати поки для вас не буде виділено місця згідно розподілу. Будь ласка, не створюйте незручностей Дирекції ІХХТ та працівникам Студмістечка Львівської політехніки.
  5. Кімнати є 2-місні, 3-місні та 4-місні – в залежності від гуртожитку. Система проживання – блоки з 2 кімнат, в блоці душ та санвузол. Загальні кухні розміщені на кожному поверсі гуртожитку.
  6. Опорні гуртожитки ІХХТ – №3 та №4 (див. Гуртожитки), проте за наявних місць студент може бути скерований на поселення у інші гуртожитки Львівської політехніки.
  7. 1 курс по можливості поселяють разом.
  8. Вартість проживання в гуртожитках Львівської політехніки, орієнтовно 500 грн./місяць, детальні тарифи будуть опубліковані по мірі поступлення з Дирекції Студмістечка Львівської політехніки.
  9. Місць в гуртожитках вистачить всім бажаючим.
  10. Найголовніше – з ким буде жити студент, а не у якій кімнаті.
  11. Не поспішайте робити ремонт – можливо ваші діти захочуть переїхати з цієї кімнати після сесії взимку, коли виселиться 6 курс.

Студентам чоловічої статі також необхідно буде встати на військовий облік у 2 відділі (військово-обліковому, вул. Князя Романа 117А)

Також уточнити наявність виділеного місця в гуртожитку можна зателефонувавши за номером (032) 258 23 10 (Іващук Олександр Сергійович). Пільговикам можна телефонувати починаючи з 13 серпня 2021 року, абітурієнтам та студентам без пільг – починаючи з 19 серпня 2021 року.

Якщо ви навчаєтесь в ІХХТ, не є студентом 1 чи 5 курсів, але маєте потребу у поселенні – надсилайте заяву згідно описаного вище порядку – ви будете поселені після розподілу пільговиків, 1 та 5 курсів навчання.

Якщо ви не пройшли процедуру перепоселення, проте хочете мешкати за старим місцем проживання в гуртожитку- вам слід звернутись у Студмістечко із заявою із підписом коменданта вашого гуртожитку “Місце збережене”.

Оновлення від 06.08.2021 року

Наказ про поселення 2021-2022 н.р.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Завантажити у *.PDF [1.20 MB]

Оновлення від 12.08.2021 року

21-24 серпня 2021 року у Студмістечку Львівської політехніки – вихідні дні, 28-29 серпня 2021 року – робочі дні

Оновлення від 16.08.2021 року

Алгоритм поселення в гуртожитки від Студмістечка Львівської політехніки: https://lpnu.ua/studentske-mistechko/poselennia-v-gurtozhytky/algorytm-poselennia