Меню Закрити

Студенти кафедри хімічної інженерії – переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Студенти-магістри кафедри ХІ Анна Глуханюк та Роман Чижович здобули 1 місце у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Хімічні технології та інженерія».

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Хімічні технології та інженерія» відбувався на базі ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет». Відеоконференція відбулась 20-21 квітня 2021 року з використанням сервісу Zoom.

Для участі у І етапі ІІ туру Конкурсу надійшло 32 наукові роботи з 15 ЗВО України. У ІІ тур конкурсу було відібрано 22 роботи.

Переможці конкурсу Анна Глуханюк та Роман Чижович представили наукову роботу на тему: “Дослідження екстракції рослинних олій за допомогою полярних розчинників”.

Ще один студент кафедри ХІ Ігор Мітін здобув диплом ІІІ ступеня з дослідженням на тему «Фільтраційне сушіння техногенної сировини для виробництва легких наповнювачів». Таким самим дипломом нагороджено й студентку кафедри ХТПП Соломію Манькевич за роботу «Одержання полімерних композитів на основі металізованих гранул полівінілхлориду».

Із результатами конкурсу можна ознайомитись на веб-сайті УДХТУ: https://udhtu.edu.ua/rezultaty-ii-turu-vseukrayinskogo-konkursu-studentskyh-naukovyh-robit-2

Вітаємо переможців і бажаємо успіхів у подальших наукових конкурсах!