Меню Закрити

Розпочато прийом електронних заяв на перепоселення мешканців гуртожитків на 2023-2024 н.р.

До уваги студентів ІХХТ, що проживають у гуртожитках Львівської політехніки!

Сьогодні розпочато прийом електронних заяв на перепоселення (продовження проживання) студентів-мешканців гуртожитків на 2023-2024 н.р.

Заяви на перепоселення студентів (в т.ч. які зараховуються на 6 курс), подаватимуться тільки в електронному вигляді з електронного кабінету студента в розділі «Гуртожитки»: https://student2023.lpnu.ua (логін та пароль аналогічний як у Віртуальне навчальне середовище).

Заяви приймаються тільки онлайн по 30.06.2023 включно!

Нагадуємо, в Університеті діє система рейтингового поселення. Рішення щодо поселення студентів (зокрема ІІ курсу магістратури) прийматимуть відповідні Інститути.

Правильність заповненої заяви (№ гуртожитку, № кімнати, дата подання заяви) студент може перевірити у розділі «Мої заяви на перепоселення».

Студенти, які не можуть увійти в «Кабінет студента» (https://student2023.lpnu.ua, логін і пароль – як у ВНС, без @lpnu.ua) чи з іншими технічними питаннями, просимо надавати адресу для звернень info.center@lpnu.ua

Студенти, які хочуть вперше поселитися в гуртожиток повинні звернутися в Дирекцію свого Інституту.

Детальна інформація щодо подання електронних заяв на перепоселення також розміщено на сайті Університету https://lpnu.ua/news/rozpochato-pryiom-elektronnykh-zaiav-na-pereposelennia-v-hurtozhytky-studmistechka-na-2023

Співробітники та аспіранти подають заяви на перепоселення в письмовому варіанті до 31.07.2023 р.