Меню Закрити

Раптово обірвалося життя професора Володимира Новікова

Раптово обірвалося життя прекрасної людини з великим серцем, видатного вченого, ім’я якого назавжди вписане в історію фармацевтичної технології та хімічного синтезу біологічно активних сполук – Новікова Володимира Павловича, доктора хімічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, завідувача кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Національного університету «Львівська політехніка».

Він прожив яскраве та красиве, повне напруженої наукової та організаційної роботи життя. Ця Світла Людина ділилася розумом, чинила добро, любила красу і творила її, завжди була енергійною та веселою, вміла підтримати. Він був щирим товаришем, який завжди радо приходив на допомогу в будь-яких ситуаціях. Його передчасна смерть – це непоправна втрата для рідних та близьких, колег, співробітників та учнів. Усі, хто знав Володимира Павловича, спілкувався з ним, назавжди збережуть вдячну пам’ять про нього.

Чин похорону та прощання з Новіковим Володимиром Павловичем відбудеться у понеділок 26 жовтня 2020 року о 13.00 за адресою м. Львів, вул. Кобринського 10.