Меню Закрити

За підтримки корпорації Roshen передплачено доступ до ресурсів SciFinder-n

До 31 жовтня 2020 року Львівська політехніка матиме доступ до ресурсів SciFinder-n від компанії Chemical Abstracts Service.

SciFinder-n – це оновлена версія знайомої багатьом БД SciFinder.

Дізнайтесь більше на сайті Львівської політехніки: За фінансової підтримки Кондитерської Корпорації ROSHEN Львівська політехніка отримала доступ до бази даних SciFinder

SciFinder-n надає необмежений доступ до найбільшої в світі бази даних сполук, реакцій і рефератів з хімії та суміжних наук. Це легкий у використанні інструмент для пошуку та аналізу наукової інформації. Вчені мають можливість аналізувати публікації з більш ніж 50000 наукових журналів зі 185 країн, патенти з 63 патентних офісів та здійснювати пошук інформації про хімічні сполуки та їх реакції. Крім журналів та патентів вченими CAS індексуються тези конференцій, технічні звіти, дисертації, книги та електронні журнали. SciFinder-n дозволяє здійснювати пошук хімічних сполук, їх властивостей та реакцій, використовуючи інформацію про молекулярну структуру сполуки.

Для роботи з БД необхідно попередьо зареєструватися за посиланням. Користувачам, які були зареєстровані раніше, повторно реєструватися не потрібно. Відновити пароль можна: help@cas.org.

Працювати з даним ресурсом можна як з мережі університету, так і за допомогою віддаленого доступу.