Меню Закрити

Інформація для студентів 1-го курсу, що претендують на поселення в гуртожиток

До уваги студентів 1-го курсу бакалаврату та магістратури, що подали заяву на поселення в гуртожиток!

1. Студенти 1-го курсу бакалаврату та магістратури Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки, що подали заяву на поселення в гуртожиток повинні слідкувати за появою та оновленням списків поселення на сайті ІХХТ або на сторінці у Facebook починаючи з 15 серпня 2019 року.

Також уточнити наявність виділеного місця в гуртожитку можна зателефонувавши за номером (032) 247 37 34 (Іващук Олександр Сергійович). Пільговикам слід телефонувати починаючи з 15 серпня 2019 року, абітурієнтам та студентам без пільг – починаючи з 20 серпня 2019 року.

Додатково ознайомтесь із Положення про поселення в гуртожитки.

2. Після підтвердження наявності виділеного для студента 1-го курсу місця в гуртожитку, студент може приступати до процедури поселення в адміністрації Студмістечка Львівської політехніки (гуртожиток 7, вул. Лукаша 1, 2-ий поверх), деталі на сайті Львівської політехніки.

Студент при собі повинен мати:

  • паспорт (із знятим місцем реєстрації за попереднім місцем проживання)
  • довідку про медичний огляд (пройти медичний огляд можна також у студентській поліклініці в гуртожитку 1, вул. Бой-Желенського 14)
  • довідка про зарахування до університету (видається у деканаті ІХХТ, пл. Св. Юра 9/121, орієнтовно після 12 серпня 2019 року)
  • оплатити проживання в гуртожитку за півроку (тарифи будуть опубліковані на сайті, орієнтовно після 9 серпня 2019 року)

Студентам чоловічої статі також необхідно встати на військовий облік у 2 відділі (військово-обліковому, вул. Князя Романа 117А)

3. Студент повинен поселитись за виділеним у гуртожитку місцем до 6 вересня 2019 року.